Ford Dacia Renault Volvo

Köpa

Hos oss kan du hitta dina drömmars bil. Det är vad vi strävar efter. Vi är återförsäljare av samtliga Volvo- och Renaults nya modeller och även ett utbud av Dacia som du kan läsa mer om under respektive varumärke. I Östersund har vi även försäljning av Ford.

Bilbolaget är medlem i MRF

MRF anser att det är alla konsumenters rättighet att få en seriös, trevlig och rolig upplevelse när de köper bil, oavsett om den är ny eller begagnad. Vem glömmer någonsin glädjen av att sätta sig bakom ratten i en ny bil och köra iväg på den första åkturen? Tyvärr finns det alldeles för många exempel på att bilköpet blev en dyr och kostsam plåga där köparen känner sig lurad eller missledd av säljaren. Varför blir det så? Svaret är att bilköpet är för många en svår process med många fallgropar. Det är oftast ett mycket viktigt köp för den enskilde som omfattar mycket pengar och där det gäller att veta vilka rättigheter och skyldigheter man har som konsument och vilka krav man ställer på säljaren.? Läs mer om MRF>>

Norrlands största bilhall
Vi är störst i Norrland på begagnade bilar. Sök gärna efter våra bilar här och hör av dig till oss. Vi hjälper dig gärna med det smidiga bilägandet.

Våra butiker
Vid våra butiker finns intressanta, aktuella erbjudanden för dig som är Volvo, Renault, Dacia eller Fordägare. Här hittar du ett omfattande sortiment av bilrelaterade produkter, originaldelar och tillbehör för Volvo, Renault, Dacia & Ford, ett brett bassortiment för alla tillfällen året runt samt ett stort antal säsongsanpassade varor. Här möter du också en kunnig och engagerad personal.

Så välkommen in till oss om du behöver reservdelar eller tillbehör till din bil.

Begagnade bilar i lager hos Bilbolaget

Hitta din drömbil redan idag

Vi har Norrlands största utbud av begagnade bilar! Kolla igenom vårt lager redan idag.

Ny lärlingsutbildning till Servicetekniker

Ny lärlingsutbildning till Servicetekniker

Är du serviceinriktad och gillar kundmöten, har ett hum om teknik och datorer? Klicka här

 

null

Volvokort nu med Appen CarPay

Hantera din bilekonomi direkt i mobilen! Dessutom har du alltid 5% rabatt i butik & verkstad.